Tilaa koulutus!

Kuulijoita on, mutta puhuja puuttuu?

Läpäisyn levittämishanke on valmis tuomaan hankehelmet järjestämääsi tilaisuuteen. Kauttamme voit tilata omalle organisaatiollesi räätälöidyn koulutuspaketin tai valmiin esityksen. Valittavanasi on hankehelmiä esitteleviä puheenvuoroja ja tuote-esittelyjä, toiminnallisia workshop-tilaisuuksia tai vaikkapa kokopäiväinen seminaari.

Valmiit esitykset on koottu läpäisyhankkeiden hankehelmistä eli kokeilluista ja hyviksi havaituista hyvistä käytännöistä. Voit valita esimerkiksi muutaman tunnin ryhmäytyksen esittelypaketin tai pidemmän toiminnallisen esittelyn. Tai jos mobiiliavusteinen opetus kiinnostaa, järjestämme käytännönläheisen koulutuksen sosiaalisen median pedagogisesta käytöstä. Alla on esitelty valmiita esityspaketteja.


 

Ohje koulutuksen tilaamiseksi:

  • Kun olet löytänyt hankehelmistä mielenkiintoisen mallin, josta haluaisit kuulla lisää, ota yhteys Mika Saloseen (puh. 040 162 8450, mika.salonen@turku.fi) tai oman alueesi yhdyshenkilöön.
  • Jos haluat koulutuspäivääsi johonkin tiettyyn teemaan liittyvän esityksen, ota yhteyttä, niin ehdotamme mahdollisia esiintyjiä.
  • Otathan huomioon, että kouluttajat ovat pääosin itsekin opettajia, joten emme voi taata suunnitellun aikataulun sopivan halutulle kouluttajalle. Mitä aikaisemmin olet liikkeellä, sen todennäköisempää halutun kouluttajan saaminen on.
  • Levittämishanke vastaa kouluttajan hankkimisesta ja siihen liittyvistä kustannuksista.
  • Tilaajana vastuullasi on järjestää tilat, laitteet, mahdollinen tarjoilu ja tietysti osallistujat. Tilaisuutesi markkinointiin saat toki apua meiltä.

Comments are closed.