Toiminnalliset huoltajainillat

Ruokaa huoltajille
Turun ammatti-instituutin hotraca-alan huoltajainiltaan on varmasti tunkua, sillä huoltajille on tarjolla keskustelujen lisäksi maukas ruokatarjoilu, opiskelijoiden tuottamana tietenkin.

Opiskelijat vievät kutsut huoltajilleen ja toimittavat ilmoittautumiset luokanvalvojalleen. Luokanvalvoja ja ruokatuotannon opettaja suunnittelevat tilaisuuden ajankohdan sekä tarjoilujen järjestelyt. Opiskelijat toteuttavat tilaisuuden tilaustarjoilutyyppisesti opettajiensa ohjauksessa. Runsaat kaksi tuntia kestävän tilaisuuden aikana huoltajilla on mahdollisuus perehtyä opiskelukäytäntöihin, kuulla jatko-opiskeluvaihtoehdoista ja tietenkin syödä hyvin.
Lue Turun ammatti-instituutin uutinen aiheesta »

Lisätietoja: Merja Heijari, Turun ammatti-instituutti, etunimi.sukunimi@turku.fi


 

Alle uudet renkaat rengasruletissa
Toiminnallisuutta oli myös Salon seudun ammattiopiston autoalan ja hotraca-alan yhteisesti järjestämässä rengasruletissa. Tilaisuudessa kotiväelle tarjottiin maksutta auton renkaiden vaihtoa ja odotellessa tarjolla oli grillimakkaraa ja kahvia. Samalla oli tietysti mahdollisuus keskustella opettajien kanssa oman nuoren opinnoista.

Tilaisuus oli erittäin onnistunut ja kotiväki oli innoissaan nähdessään nuoria tositoimissa ja tutustua vapaamuotoisesti siihen, mitä oppilaitoksessa tehdään.

Lisätietoja: Mervi Leino, Salon seudun ammattiopisto, etunimi.sukunimi@sskky.fi

Comments are closed.